top of page

Over Avalon

Avalon GROEP ​

Na 30 jaar bestaan heeft Avalon inmiddels een contactenbestand aan partners opgebouwd met wie graag wordt samengewerkt. Met dit contactenbestand kunnen wij ervoor zorgen dat wij altijd een totaaldienst kunnen aanbieden aan de klant zodat deze voor hen voordelig en eenvoudig is. Denk hierbij aan specialistische service of het inzetten van extra personeel. Dit soort constructies worden altijd uitgevoerd in strikt overleg met de klant, duidelijke communicatie, controles en transparantie over prijzen. 

modern Office

Familiebedrijf 

Het schoonmaak- en dienstverleningsbedrijf is in 1985 opgericht met de naam Avalon, afgeleid van het nummer van Roxy Music. 
Marcel van Baalen wilde graag zijn interesse voor management, financiën, het schoonhouden van gebouwen en chemie combineren en zag een mooie toekomst voor een bedrijf op dit gebied. Later wanneer ook zijn echtgenote Jacqueline van Baalen in het bedrijf verantwoordelijk werd voor de administratieve- en secretaire taken vormde het zich tot een V.O.F.

 

Inmiddels is het uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, want in 2014 werd ook zoon Siem van Baalen onderdeel van het management. Siem heeft zich van jongs af aan ingezet voor het bedrijf van zijn ouders en is opgeleid in facility management. In 2024 heeft Siem het bedrijf volledig overgenomen.

 

Personeel 

Op dit moment bestaat Avalon uit ongeveer zo’n 20 medewerkers. Het personeel wordt grondig geselecteerd en ingewerkt, zodat wij altijd de beste service kunnen bieden.

bottom of page